Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΝΙΕΜΑΙ !!!


Έν όψη της απόφασης του ψηφίστηκε και εγκρίθηκε από το συμβούλιο της Ευρώπης (Νέας Τάξης)
από σήμερα ισχύει ο νόμος για την «καταπολέμηση παντός είδους εξτρεμισμού, υπέρ του ανθρωπισμού».

Επίσημα λοιπόν μπαίνουμε σε περίοδο Νεο Ταξικης Χούντας;;;
Το μόνο που μένει τώρα είναι να καλοσωρίσουμε και την Europolice;;

Όπως γραφτηκε στο "ΒΗΜΑ" : "Η Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ενέκρινε την Τρίτη ψήφισμα για την «καταπολέμηση παντός είδους εξτρεμισμού, υπέρ του ανθρωπισμού» μετά από εισήγηση Ισπανού βουλευτή.

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, «η καταπολέμηση του εξτρεμισμού με τη σύγχρονη υπεράσπιση της δημοκρατίας, το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου, αποτελεί τη μόνιμη πρόκληση για τα κράτη-μέλη».

Επισημαίνεται ωστόσο ότι παρά το ότι η ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης είναι πυλώνες της δημοκρατίας, «μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών, βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στοχεύοντας στην προστασία της τάξης, της ηθικής, των δικαιωμάτων του καθενός και της πρόβλεψης του εγκλήματος».

Επιπλέον, η Ολομέλεια κάλεσε το Συμβούλιο των υπουργών να μελετήσει τις συνέπειες και επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στην αύξηση του εξτρεμισμού, του ρατσισμού και των διακρίσεων όπως επίσης και το ζήτημα της ισλαμοφοβίας.
Aπό ελληνικής πλευράς ψήφο υπέρ του ψηφίσματος έδωσε η Έλσα Παπαδημητρίου (ΝΔ), κατά ο Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΝ) ενώ παρών δήλωσαν η Βάσω Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Βρρετός (ΠΑΣΟΚ)."
Επειδή λοιπόν αρνιέμαι να συμμετέχω στο ρόλο της μαριονέτας σε όλο αυτό το "θέατρο του παραλόγου" σας παραθέτω ένα βιντεο , γιατι σε λίγο καιρό(ποιός ξέρει;) δεν θα υπάρχουν καν -θα έχουν διαγραφεί όλα για το "καλό" μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)