Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

Θέαμα λυπηρόνΠαρέλαση Μητροπολιτών στην Καλαμάτα λόγω της παρουσίας εκεί του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Εικόνα απογοητευτική.
Προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις γεμάτες λόγους υπερβολικούς και εγκώμια του ενός προς τον άλλο τόσο κούφια που δεν γίνονται πιστευτά ούτε κι από αυτούς που τα εκστομίζουν.
Ο πιστός λαός που αναμένει σθεναρή αντίσταση από τους Μητροπολίτες στις οικουμενιστικές πράξεις των φαναριωτών και άλλων επισκόπων, αντί αυτής (της αντίστασης) βλέπει τους Μητροπολίτες να γίνονται χειροκροτητές στις φιέστες που διοργανώνονται κάθε φορά που ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποφασίζει να επισκεφτεί μια ελληνική πόλη.
Για τα θέματα της παιδείας (μάθημα θρησκευτικών, εικόνες στις τάξεις, πρωινή προσευχή κλπ) οι Ιεράρχες σιωπούν. Για τα θέματα της Πίστεως (οικουμενισμός, διάλογοι, συμπροσευχές) δείχνουν αδράνεια.
Αλλά αψηφούν κρύο, χιλιόμετρα, κούραση και τα πάντα προκειμένου να «τιμήσουν» τον Πατριάρχη με την παρουσία τους.
Αντί λόγου παρρησίας που θα ελέγχει την πατριαρχική οικουμενιστική πορεία και την κυβερνητική αντιχριστιανική πολιτική, φωτογραφίες και χαμόγελα με τον Πατριάρχη και τους πολιτικούς άρχοντες.
Θέαμα τουλάχιστον λυπηρόν.Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου