Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009

O πονηρός σκοπός όσων ενοχλούνται από τις εικόνες και τον Σταυρό:Αυτή είναι η Αλήθεια ο διάολος ενοχλείτε από το Σταυρό!

Θεωρούμε τον εθνικισμό αίρεση απωλείας, όπως τον θεωρεί και η Ορθόδοξη Εκκλησία με συνοδική απόφαση.Δεν υπάρχουν περιούσιοι λαοί του Θεού, πλήν των χριστιανών , δηλαδή όσων δέχονται αυτοπροαιρέτως το Ευαγγέλιο και τις εντολές του Χριστού, με δεσπόζουσα την εντολή για ανοχή, καλωσύνη και έμπρακτη αγάπη προς τους εχθρούς.

Ο θρησκευτικότροπος εθνικισμός των Εβραίων οδήγησε στο μεγαλύτερο έγκλημα που γνώρισε ο κτιστός κόσμος, στην Σταύρωση του Θεανθρώπου και ως τέτοιος μού είναι εξαιρετικά απεχθής.

Δεν θεωρώ επίσης τον πόλεμο αρετή αλλά αναγκαίο κακό, όπως τον θεωρούν και oι κανόνες της Εκκλησίας μας, και όπως παραδέχεται η ίδια η φύση μας. Δεν είναι λογικό να χαίρεσαι σκοτώνοντας, καταστρέφοντας την αρμονία του σώματος ενός άλλου παιδιού του Αδάμ, προκαλώντας οδύνη και θρήνο σε άγνωστους συνανθρώπους σου.

Ωστόσο αυτό δεν με οδηγεί σε εθνομηδενισμό, αν και τρέφω μεγάλη εκτίμηση σε όσους αγωνίστηκαν για ένα κόσμο χωρίς πολέμους και βία, όπως ο Τολστόι , ο Γκάντι και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Eπειδή όμως δεν έχουμε όλοι το συνειδησιακό έρμα για να ακολουθήσουμε τον δρόμο της μη βίας, κατανοώ την χρησιμότητα του στρατού, της οργανωμένης άμυνας, ως αυτοθυσιαστικό τρόπο υπεράσπισης της πολιτισμικής και εθνικής ιδιοσυγκρασίας μας , ως έσχατο μέσον διαφύλαξης της ζωής και ελευθερίας των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας μας.

Οι αποφάσεις του υπερεθνικού κέντρου των Βρυξελλών για απαγόρευση της παρουσίας των χριστιανικών συμβόλων έχουν παρελθόν , παρόν και μέλλον .Ξεκινούν από τις εικόνες και το Ευαγγέλιο μα σκοπό τους είναι να μάς εξαναγκάσουν να γίνουμε ένας άμορφος καταναλωτικός χυλός χωρίς υπαρξιακές αντιστάσεις.

Και η κατάργηση του Σταυρού και των εικόνων στα σχολεία και τις δημόσιες υπηρεσίες είναι ένα σημαντικό βήμα, αμέσως μετά την κατάργηση της αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες , τη συνθήκη Σένγκεν και την πρόσφατη θεμοθέτηση του ΑΜΚΑ.

Θα ακολουθήσουν, βήμα-βήμα, αιτήματα για αλλαγή της σημαίας, γάμοι ομοφυλοφίλων, υιοθεσίες παιδιών από ζευγάρια ερωτύλων μπαμπάδων, υποχρέωση της Εκκλησίας να δεχτεί παπαδίνες και ποιος ξέρει τι άλλο...

Για όσους πονηρευομένους, ισχυρίζονται πως δήθεν δεν θα τεθεί θέμα αντικατάστασης σημαιών αξίζει να επισημανθεί ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου το εθνικό μας σύμβολο συνδυάζεται με χριστιανικές εικόνες.


Έτσι η επίσημη σημαία του Πεζικού περιλαμβάνει στο κέντρο της τον έφιππο Αγ.Γεώργιο, της Πολεμικής Αεροπορίας τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, η 12η Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων το «Εν τουτω Νίκα»,η 16η Μεραρχία Πεζικού το χριστιανικό Μονόγραμμα ΧΡ,το 3ο Σώμα Στρατού την χριστιανική προσευχή «Βασιλευ Βασιλευόντων Βασιλεί Βοήθει», η 3η ΤΑΞΥΠ έχει τον Αγ.Δημήτριο και πάει λέγοντας.Κατά τις προσταγές λοιπόν του αδελφάτου των Βρυξελλών οφείλουμε να τις καταργήσουμε και αυτές.


Κατανοώ το άγχος να κρυφτούν οι προθέσεις που προκαλούν όσα αντανακλαστικά έχουν απομείνει στον, χαυνωμένο από τα μεσημεριανάδικα, καταναλωτή αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Θέλει να κρυφτεί η «επι χρήμασι εκδιδόμενη γυνή» μα η χαρά δεν την αφήνει , που λένε..


Ο σκοπός είναι η πλήρης αποδόμηση των συνδετικών στοιχείων που διατηρούν τον ελληνικό λαό ομοιογενή και ανθιστάμενο, εν ονόματι είτε ενός νεφελώδους μηδενισμού τύπου «Φράξιας των κατσαρολικών» είτε μιας πολιτικής ορθότητας, τύπου Τζόρτζ Σόρος και Δημητράς Co ltd.

Στη φύση δεν υπάρχουν κενά.Όταν κάτι αφαιρείται κάτι άλλο παίρνει τη θέση του.Αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι θέλουν να αφαιρέσουν τις εικόνες της Παναγιάς και τον Σταυρό του Χριστού. Είναι βλέπετε μάστορες της παραπλάνησης .

l027.jpg

Είναι οι ίδιοι που μάς έλεγαν ότι μπαίνοντας στην ΟΝΕ και αντικαθιστώντας τη δραχμούλα μας με το ευρώ, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια για να έλθουν 8 χρόνια μετά να μας πουν ότι το κράτος χρεωκόπησε.

Ξέρουν ότι αν φύγει η εικόνα του Αναστημένου Χριστού, θα μπορούν ευκολότερα να παίξουν το παιχνίδι τού απάνθρωπου τεχνοεπιστημονισμού και πως έτσι θα μείνει μόνο το έμβλημα της Κόκα Κόλα να δεσπόζει στη δημόσια ζωή με ολίγη από Νίτσε και Δαρβίνο.

Θέλουν να φύγουν οι μορφές των αγίων, οι οποίοι υπήρξαν πρότυπα αλληλεγγύης και αυτοθυσίας, για να μείνουν τα brand names του υπερκαταναλωτισμού να αλωνίζουν ελεύθερα.

Θέλουν μόνο τα αστεράκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ασορτί με τις διαφημίσεις των πολυεθνικών.

Επειδή η μπόχα τους είναι διάχυτη πιά, όσο κι αν προσπαθούνε να την καλύψουν με όμορφα περιτυλίγματα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων,γι αυτό και θ΄αντισταθούμε με πείσμα , φορώντας τον Σταυρό μας κάνοντας τον Σταυρό μας όταν περνάμε από Εκκλησίες , ακόμα κι αν δεν το συνηθίζαμε μέχρι σήμερα, βάζοντας εικόνες στους χώρους εργασίας μας και στα αυτοκίνητα μας.

Αυτή η ιστορία είναι πολύ πιο σοβαρή από όσο δείχνει.

Με σύμβολο και μπροστάρη τον νεομάρτυρα Ευγένιο Ροντιόνωφ, o oποίος εσφάγη σαν αρνί πριν λίγα χρόνια όταν αρνήθηκε να βγάλει τον Σταυρό που φορούσε στο λαιμό του, φωνάζουμε το ΟΧΙ μας.


Έλεγε ο παπα Ανυπόμονος , σύντροφος του Αρη Bελουχιώτη μέχρι το τέλος:

«Θα φοράς πάντα το καλυμμαύχι. Το σταυρό δε θα τον βγάλεις ποτέ», μου έλεγε ο Αρης. "Μα δεν με βολεύει. Να βάλω μαύρο σκουφί όπως όλοι;"
"Οχι! Θα φοράς καλυμμαύχι", μου απαντούσε».

Έτσι όπως πάνε, με τις αλλεπάλληλες προκλήσεις θα μάς κάνουν όλους παπα Ανυπόμονους και τότε θα «βρούν τον διάβολο τους» κανονικά, που έλεγε κι η μακαρίτισσα η Σοφία Βέμπο στο αξέχαστο τραγούδι της για τον Ντούτσε.


Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου