Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2009

ο Δημητράς του Παρατηρητηρίου που ζητά να κατέβει ο Σταυρός ...


Ας δούμε κάποια κατορθώματα του χρηματοδοτούμενου από το ελληνικό κράτος Δημητρά και της συμμορίας του, αυτού τού σκοτεινού τύπου που με θράσος χιλίων μαϊμούδων ζήτησε να κατέβουν οι εικόνες από τις αίθουσες των δημοσίων υπηρεσιών, επικαλούμενος μια πρόσφατη απόφαση του ευρωδικαστηρίου:

«Ζητούμε από τις κυβερνήσεις της περιοχής να σταματήσουν αντιδημοκρατικές πρακτικές, κάποιες από τις οποίες συζητήθηκαν στη συνάντηση: ο κατάλογος που ακολουθεί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί εξαντλητικός, αλλά απλώς ενδεικτικός των περιπτώσεων που αναφέρθηκαν στη συνάντηση, και φυσικά δεν περιλαμβάνει όλα τα σχετικά προβλήματα στην περιοχή:

.....
Άρνηση αναγνώρισης ή διάλυση ΜΚΟ της μακεδονικής και της τουρκικής εθνοτικής μειονότητας, με τη δικαιολογία της μη ύπαρξης τέτοιων μειονοτήτων ή της χρησιμοποίησης δήθεν ακατάλληλου γεωγραφικού όρου στον τίτλο των οργανώσεων

Διάλυση σωματείου της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, με την επίκληση, μεταξύ άλλων, ασυμβατότητας των αξιών της με αυτές του έθνους, που υποτίθεται πως ταυτίζονται με εκείνες της επίσημης θρησκείας του κράτους (Ορθόδοξη Χριστιανική)»

http://www.greekhelsinki.gr/greek/pressrelease/7-10-1998.html

27/10/2009
Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει στις 15 Ιουνίου την επιβολή προστίμων ύψους 4.000.000 ευρώ και τη διάλυση της γαλλικής Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.
Οι πονηροί και πολυδιαπλεκόμενοι σαηεντολόγοι όμως είχαν προλάβει και παρά την καταδίκη, απέφυγαν την διάλυση της οργάνωσης τους μέσω της προληπτικής διαπλοκής .Δείτε πώς ακριβώς :


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1068415&lngDtrID=...

Δείτε και γιατί καταδικάστηκε και διαλύθηκε το ΚΕΦΕ :


«Η παραθρησκευτική οργάνωση της Σαηεντολογίας, που λειτουργούσε στην Ελλάδα ως ΚΕΦΕ, διελύθη από το Μονομελές Πρωτοδικείο 'Αθηνών (απόφαση 7380/1996) και από το Εφετείο 'Αθηνών (απόφαση 10.493/1997), διότι «αποτελεί καλυμμένη εμπορική επιχείρηση και... επιδιώκει σκοπούς ξένους προς την φύση και την έννοια του ανθρώπου ως ελευθέρου όντος και προς τα ήθη και τα έθιμα του 'Ελληνικού Λαού» (απόφαση Πρωτοδικείου), «επικουρικώς δε διότι οι σκοποί του και γενικότερα η λειτουργία του απέβησαν παράνομοι, ανήθικοι καi αντίθετοι προς τη δημόσια τάξη» (απόφαση Εφετείου).
Επίσης διότι «απεδείχθη ότι η συμμετοχή στο σωματείο συνεπάγεται για το μέλος αλλαγή στη προσωπικότητά του, στην συμπεριφορά του έναντι των τρίτων και κυρίως στις σχέσεις του με την οικογένειά του -οι οποίες μερικές φορές αποκόπτονται τελείως, λόγω αντιθέσεως των τελευταίων με την Σαηεντολογία-, εγκατάλειψη των σπουδών του και πλήρη αφοσίωση στο σωματείο» (απόφαση Εφετείου).»
Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, οι κατηγορούμενοι «προέβαιναν με συντονισμένες ενωμένες δυνάμεις σε συστηματική παρακολούθηση και συλλογή πληροφοριών που αφορούσαν ιδιωτική κοινωνική, επαγγελματική, υπηρεσιακή ζωή, θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες σημαίνοντων προσώπων της δημόσιας ζωής της πολιτικής της εκκλησιαστικής και της δικαστικής αρχής της δημοσιογραφίας....»


Aυτή τη σκληρή αμερικάνικη ρουφιανοσέχτα υποστήριζε μεταξύ των άλλων ευαγων δραστηριοτήτων του, το Παρατηρήριο:

«(...) Ως προς το δεύτερο ερώτημά σας, σας γνωρίζουμε ότι από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (Υ.Δ.Α.Σ) του Υπουργείου Εξωτερικών δεν χρηματοδοτούνται Μ.Κ.Ο αλλά συγκεκριμένα προγράμματα που υποβάλλονται από Μ.ΚΟ για συγκεκριμένες δράσεις προς υλοποίηση.
Μάλιστα, στο Μητρώο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων το οποίο τηρείται από την ΥΔΑΣ/ΥΠ.ΕΞ. δεν υπάρχει εγγραφή ΜΚΟ με την επωνυμία «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» (...).
Σημειώνεται πάντως, ότι στο ως άνω Μητρώο είναι εγγεγραμμένη η ΜΚΟ «Εταιρεία Επικοινωνιακής και Πολιτικής Έρευνας» με Διαχειριστή τον κ. Π. Δημητρά, η οποία φέρεται να είναι διαχειρίστρια της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι».
Στην εν λόγω ΜΚΟ ανατέθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών, δυνάμει της σύμβασης χρηματοδότησης ΑΝΑΠ 10-2004, η εκτέλεση προγράμματος δράσεων για την καταπολέμηση της εμπορίας αλλοδαπών γυναικών ως δράση καταπολέμησης παράνομης διακίνησης ανθρώπων. Ο ανάδοχος έλαβε, έναντι της υλοποίησης του προγράμματος, το ποσό των 30.000 Ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι αυτονόητο ότι οιεσδήποτε τυχόν εμφανιζόμενες απόψεις σε ιστοσελίδες των ΜΚΟ, δεν εκπροσωπούν καθ' οιοδήποτε τρόπο το ΥΠ.ΕΞ.

Η Υπουργός

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ»

Κι ας μη ξεχνάμε ότι ο «όμιλος» Παρατηρητηρίων Ελσίνκι ιδρύθηκε και με κονδύλια του διαβόητου τυχοδιώχτη Σόρος.
Ευτυχώς κατέβασε ρολά:
http://www.ihf-hr.org/
Και επιτέλους τι είναι αυτό το «Παρατηρητήριο»;
Προβολή Ιστολογίου

Ποια είναι η νομική του υπόσταση, εφόσον δεν είναι ούτε καν ΜΚΟ ;

Ποιά τα μέλη του;

Και ποιος το καθιστά τιμητή και κριτή;Το βρήκαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούστε ΡΑΔΙΟ ΦΛΟΓΑ ( κάντε κλίκ στην εικόνα)